Over ons

Wat bieden wij?
Een totaalplan!
Vanaf het eerste contact tot aan de oplevering. Tijdens het gehele project wordt u continu op de hoogte gebracht en gehouden. Communicatie is essentieel voor een probleemloos project.
Hoe werkt het?
  • Allereerst komen wij bij u langs zodat wij direct de situatie goed kunnen bekijken en waar nodig tips kunnen geven en eventuele vragen gelijk kunnen beantwoorden.
  • Na dit eerste bezoek zal er een offerte volgen waarbij elk onderdeel apart wordt beschreven zodat u een goed beeld wat alles afzonderlijk kost.
  • Na akkoord van de offerte zullen we een planning maken zodat het project kan gaan starten.
Custom Zwembaden
Er is geen enkel zwembad hetzelfde, alles is maatwerk!

Onze zwembaden zijn ontworpen en gebouwd met zowel structurele integriteit als een elegant ontwerp in het achterhoofd. Vanaf de eerste ontwerpfase tot en met het bouwproces wordt uw zwembad altijd ontworpen en gebouwd volgens de hoogste kwaliteitsnormen in de branche.

Over zwembadmonteur.nl
Tijd voor iets nieuws!
Jammergenoeg zijn er genoeg cowboys in zwembadland, zelfs bij "gerenomeerde" bedrijven komen wij dit regelmatig tegen. Een zwembad aanschaffen is voor de meeste mensen een droom, een hele dure droom die u wellicht maar één keer in uw hele leven zal doen. Daarom is het van belang dat dit goed gebeurt.U betaald er immers een hoop geld voor.

Zwembadmonteur.nl heeft een goed team om zich heen verzameld met de beste vakmensen uit het vak! Wij worden niet voor niets ingehuurd door verschillende zwembadbouwers in Nederland en zelfs daarbuiten.

Ontmoet sommige klanten...

Waarom zijn wij zo anders?

1

Afspraak is afspraak!
Weten waar je aan toe bent is een fijn gevoel. Een afspraak is een belofte en belofte maakt schuld.

2

Communicatie is alles!
Alles valt of staat met een goede communicatie. Alle communicatie wordt in duidelijke taal uitgelegd, kort en bondig!

3

Veel ervaring en kennis in huis.
Alle technische kennis en skills zijn up-to-date. Iedere dag zijn wij bezig om dit te ontwikkelen, hierdoor is er bij een eventuele storing het probleem snel gevonden.

4

Flexibel
Omdat wij een redelijk klein team zijn en soms ook afhankelijk zijn van andere partijen vinden wij het belangrijk om flexibel te zijn, zowel qua planning/agenda of probleemoplossend.