+31 (0) 6 53 37 85 59 info@petoi.nl

Wie is Petoi?

Ik ben Peter van der Tor en sinds 2021 zzp’er in de zwembadbranche. Ooit begonnen als verkoper in de detailhandel en met die ervaring in de zwembaden terecht gekomen. Ik heb altijd veel interesse gehad in techniek. Mijn eerste baan in de zwembadbranche was als verkoper binnendienst. Hier heb ik het volledige theoretische gedeelte geleerd. Echter wegens de enorme drukte ging ik noodgedwongen van de binnendienst naar de buitendienst toe. Dit vond ik verrassend genoeg heel leuk om te doen (leuker dan de binnendienst). Ik heb toen de keuze gemaakt om dit permanent te gaan doen. Het persoonlijke klantcontact, de mooie locaties, de interessante mensen die je in de buitendienst tegenkomt maakt het werk ontzettend leuk, afwisselend en boeiend.

Na diverse interne opleidingen te hebben gevolgd was ik binnen enkele maanden zelfstandig monteur. Dit heb ik een paar jaar met veel plezier gedaan en natuurlijk ontzettend veel geleerd. Uiteindelijk werd ik door de directie gevraagd om terug naar de binnendienst te gaan, echter niet meer als verkoper maar als planner/projectmanager. Ik had op mijn beurt diverse monteurs opgeleid en klaargestoomd voor het mooie vak “zwembadbouw”. Dit vond ik een hele eer en heb deze kans dan ook met beide handen aangepakt. Mijn goede leidinggevende kwaliteiten hebben ertoe geleid dat het hele traject soepel verliep. De monteurs waren tevreden maar nog beter de klanten waren blij met de planning en communicatie.
Verschil van meningen heeft mij uiteindelijk doen besluiten om voor mijzelf te gaan beginnen. En met groot succes.

Iedere dag weer ben ik bezig om mijzelf te ontwikkelen en te groeien. In de detailhandel heb ik geleerd: “wie nooit meer een klant kwijtraakt krijgt het vanzelf druk”. Met die gedachte stap ik ook in mijn eigen bedrijf.

 

 

Expert

op het gebied van zwembaden, zowel voor nieuwbouw als renovatie.

Duidelijke communicatie

snel en correct e-mail, telefoon of berichten beantwoorden is essentieel voor een goede verloop van het project.

Service

staat bij mij hoog in het vaandel, pas als de klant tevreden is ben ik dat ook.

Geen showroom

met bijbehorende overhead kosten. Geen duur wagenpark, geen personeelskosten, daarom ben je bij mij voordeliger.

Adresgegevens

C Raaijmakerslaan 42
4731 EV Oudenbosch
(geen showroom)

Telefoonnummer

+31 (0) 6 53 37 85 59

Bereikbaar

maandag – vrijdag
8:30 – 17:00 uur

contact

info@petoi.nl