+31 (0) 6 53 37 85 59 info@petoi.nl
Je hebt de knoop doorgehakt en besloten om een zwembad aan te leggen. Hiervoor ben je bij Petoi aan het juiste adres. Ik werk samen met de beste partners in de zwembadbranche zodat het project vlekkeloos verloopt. Bouwkundige baden, polyester baden, houten baden, staalwand baden, module baden? niets is mij te gek!
Hulp nodig bij het juist aansluiten van je apparatuur? Geen probleem. Of het nu gaat om een doseersysteem, warmtepomp, nieuw zandfilter, lamellendek? Door gebruik te maken van Petoi weet je zeker dat de installatie op de juiste wijze gebeurt.
De koude wintermaanden zijn voorbij, de dagen worden langer, de temperatuur stijgt, tijd om het zwembad zomerklaar te maken. Het is belangrijk dat dit op een goede manier gedaan wordt zodat je het gehele zwemseizoen van het bad kan genieten.
Het is essentieel dat een zwembad met de beste zorg winterklaar wordt gemaakt. Als dit niet juist wordt gedaan zijn de problemen die kunnen ontstaan niet te overzien. Denk hierbij aan gescheurde leidingen, uit elkaar geklapte wisselaar van de warmtepomp, meetsondes die defect zijn. Al met al dure en onnodige reparaties. Bij mij ben je verzekerd van probleemloze wintermaanden.

Neem te allen tijde vrijblijvend contact op voor het beste advies. Voor iedere portemonnee is er wel een oplossing. Dit kan telefonisch of per mail.

Liever persoonlijk contact? Ik kom graag bij je langs om alle mogelijkheden te bespreken.

Een defect aan je zwembadapparatuur is natuurlijk erg vervelend. Ik ben bekend met de meest voorkomende storingen en/of probleemgevallen zodat er snel een goede oplossing gevonden kan worden. Ook als reparatie niet meer mogelijk is kan ik snel schakelen om ervoor te zorgen dat het zwembad in no time weer up and running is!
Het meeste onderhoud wordt verricht door de klant zelf, als blijkt dat er toch iets meer onderhoud nodig is dan normaal mag je altijd contact met mij opnemen. De meeste zwembaden die ik bouw zijn redelijk onderhoudsarm wat inhoudt dat je maximaal 15 tot 30 minuten per week nodig zal hebben om het zwembad 100% in orde te houden.
Is je zwembad van een dusdanige respectabele leeftijd en toe aan een renovatie ben je bij mij aan het juiste adres. Of het nu gaat om nieuwe techniek of een upgrade hiervan, nieuwe inbouwdelen, nieuwe zwembadfolie / zwembadliner, nieuwe lamellen. Het is allemaal mogelijk.
Weten waar je aan toe bent! Dat is natuurlijk een fijne gedachte, echter voordat we daar zijn moeten er een aantal zaken goed worden besproken. In de meeste gevallen kunnen we via e-mail, telefonisch en/of met whatsapp prima communiceren maar soms ontkom je er niet aan dat ik moet langskomen. Een zogeheten inventarisatie. Aan deze inventarisaties zit wel een kostenplaatje verbonden welke weer 100% wordt gecrediteerd zodra de offerte is goedgekeurd. Helaas moet ik deze constructie toepassen omdat ik anders de hele dag overal naar toe rijd zonder enig resultaat. Benieuwd naar de kosten? Aarzel niet om contact met mij op te nemen.

Adresgegevens

C Raaijmakerslaan 42
4731 EV Oudenbosch
(geen showroom)

Telefoonnummer

+31 (0) 6 53 37 85 59

Bereikbaar

maandag – vrijdag
8:30 – 17:00 uur

contact

info@petoi.nl